Spring naar menu

Reportage Fotografie

collage van foto's voor mediagebruik
Aandacht

Of je nu een bedrijf hebt, of in het bestuur van een organisatie, netwerk of club zit, om verdiende aandacht te krijgen moet je naar buiten treden.

Maar alleen tekst spreekt niet tot de verbeelding. Met foto’s ziet het publiek in een oogopslag de sfeer die je wilt uitstralen.

Je kunt natuurlijk zelf met je mobiel een paar foto’s maken, en misschien zie je het verschil niet met een professioneel gemaakte foto, maar die moet er natuurlijk wel degelijk zijn.

Professioneel

Een professionele fotograaf heeft vaker met dit bijltje gehakt en weet hoe dynamiek in de foto te brengen, laat iedereen erop zijn voordeligst bij staan, is creatief en heeft de apparatuur om ook in situaties met weinig licht nog een scherpe foto te maken.

Ik ben zo’n fotograaf. En om mijn foto’s de finishing touch te geven heb ik ook de beschikking over foto nabewerkingsprogramma’s en weet ik hoe deze te gebruiken. Ik fotografeer daarom in RAW wat de beste mogelijkheid biedt om de foto’s achteraf te optimaliseren.

Contact

Ben je op zoek naar een fotograaf die vastlegt wat jij graag wilt laten zien? Neem dan contact met mij op en oordeel zelf.